DigiD

Om online zaken te kunnen regelen met de overheid heeft u in veel gevallen 'DigiD' nodig. Dit om uw identiteit digitaal vast te te kunnen stellen. Op die manier weten we dat u het zelf bent die de aanvraag doet, en niet iemand anders. 

DigiD is een systeem waarmee de overheid (de gemeente, maar ook het rijk en andere instanties) uw identiteit kan vast stellen. U dient, als u nog niet over een DigiD inlogcode beschikt, deze eerst aan te vragen. Dat kan via de website www.digid.nl, waar u overigens ook meer informatie vindt.

DigiD

DigiD staat voor Digitale Identiteit; het is een gemeenschappelijk systeem waarmee de overheid op internet uw identiteit kan verifiëren. U kunt zelf uw DigiD aanvragen op www.digid.nl. Met uw DigiD kunt u bij steeds meer overheidsinstellingen terecht.
Bij de gemeente Hardinxveld-Giessendam kunt u inloggen met uw DigiD. Voortaan kunt u met DigiD naar steeds meer overheidsinstellingen op internet.

Heeft u nog geen gebruikersnaam en wachtwoord?

logo DigiDKijk op www.digid.nl of klik op het logo van DigiD hiernaast om uw gebruikersnaam en wachtwoord aan te vragen.