Nieuws

Home > Inwoners > Nieuws

Nieuws

Nieuws.

 • Brand bedrijfspand Nieuweweg

  (18-08-2017)

  Vrijdagochtend 18 augustus 2017 heeft er een brand gewoed in het bedrijfspand van Zuid Holland sport, sign & promotions  aan de Nieuweweg in Hardinxveld-Giessendam. De brand ging gepaard met een flinke rookontwikkeling. Er zijn geen slachtoffers gevallen en geen gevaarlijke stoffen vrijgekomen. De brandweer kon overslag naar aangrenzende panden voorkomen. 

 • Hardinxveld-Giessendam neemt deel aan DEAL! Drecht Cities

  (16-08-2017)

  De gemeente Hardinxveld-Giessendam is vanaf vandaag participant in DEAL! Drecht Cities. Wethouder Benhard van Houwelingen van Hardinxveld-Giessendam en Martin Bloem, directeur van DEAL! Drecht Cities, hebben daarvoor een overeenkomst getekend.

 • Pasfoto laten maken? Neem contant geld mee

  (15-08-2017)

  Wegens een verbouwing kunt u van 18 augustus tot 1 september 2017 geen geld opnemen bij de pinautomaat bij de Rabobank.

 • Veiligheid en leefbaarheid van belang voor alle bewoners

  (08-08-2017)

  De gemeente Hardinxveld-Giessendam vindt het belangrijk om deel te nemen aan de Veiligheidsmonitor die om de 2 jaar plaatsvindt.

 • Sing-In voor mensen met dementie

  (01-08-2017)

  In samenwerking met de bibliotheek en enkele muzikale vrijwilligers van Tiendwaert organiseert DementieNet de komende weken een interactieve Sing-In.

 • Uittreding Hardinxveld-Giessendam uit Avres: Hardinxveld-Giessendam en Avres tekenen pro forma beroep aan

  (01-08-2017)

  De provincie Zuid-Holland deed begin juli een uitspraak in de beroepszaak tussen de gemeente Hardinxveld-Giessendam en Avres over de uittreding van Hardinxveld-Giessendam uit Avres. Zowel Hardinxveld-Giessendam als Avres heeft pro forma beroep aangetekend bij de rechtbank in Den Haag tegen dit besluit. Dit geeft beide partijen meer tijd om de uitspraak nader te bestuderen en er met elkaar over in gesprek te gaan. 

 • HAGI-festival

  (26-07-2017)

  Onder de naam HAGI-festival worden er in september ter gelegenheid van de viering van 60 jaar Hardinxveld-Giessendam vele activiteiten en evenementen georganiseerd binnen onze gemeente.

 • Neem een kijkje in de keuken van de gemeente Hardinxveld-Giessendam

  (19-07-2017)

  Neem eens een kijkje in de keuken van de gemeente Hardinxveld-Giessendam!

Archief
RSS