Goedkoop zonnepanelen aanschaffen? Doe mee met de groepsaankoop

Home > Inwoners > Nieuws > Goedkoop zonnepanelen aanschaffen? Doe mee met de groepsaankoop

Goedkoop zonnepanelen aanschaffen? Doe mee met de groepsaankoop

Heeft u wel eens nagedacht over het nemen van zonnepanelen? Of wilt u hier meer informatie over krijgen? Sinds 1 oktober is er een groepsaankoop van zonnepanelen mogelijk voor bewoners in de regio Drechtsteden. De gemeente Hardinxveld-Giessendam doet hier ook aan mee.

Via deze groepsaankoop kunt u goedkoper zonnepanelen aanschaffen van hoge kwaliteit. Op maandagavond 13 november bent u van harte uitgenodigd voor de bewonersavond voor de groepsaankoop van zonnepanelen.

Met deze actie wil de gemeente zonnepanelen onder de aandacht brengen en duurzame energieproductie stimuleren. Ter voorbereiding op de actie organiseren de gemeente met het Regionaal Energieloket een aantal bewonersavonden, waaronder in Hardinxveld-Giessendam. Tijdens de bewonersavond stellen de deelnemende partijen zich voor en krijgt u meer informatie over de actie. Ook is er genoeg ruimte voor mogelijke vragen.

De beste partij voor u geselecteerd

De actie is opgezet in samenwerking met het Regionaal Energieloket. Het Regionaal Energieloket is op zoek gegaan naar installateurs uit de regio. Voor deze groepsaankoop is gekozen voor Blue Home.

Vrijblijvend inschrijven

Vanaf 1 oktober kunt u zich vrijblijvend inschrijven voor de groepsaankoop via go.regionaalenergieloket.nl/drechtsteden-zon. Bewoners die zich hebben ingeschreven ontvangen vervolgens een uitnodiging om een woningopname in te plannen met de installateur. Kort na de woningopname ontvangen bewoners een persoonlijke offerte van de installateur en kunnen ze besluiten of ze mee doen met de actie.

De inloop voor de bewonersavond op maandag 13 november is vanaf 19.15 uur in het gemeentehuis van Hardinxveld-Giessendam (Raadhuisplein 1). Het programma start om 19.30 uur. Graag tot dan!