Hoe goed ben jij als jonge autorijder? Kom dit testen!

Home > Inwoners > Nieuws > Hoe goed ben jij als jonge autorijder? Kom dit testen!

Hoe goed ben jij als jonge autorijder? Kom dit testen!

Ben je een jonge autorijder t/m 24 jaar, bezit jij maximaal 3 jaar je rijbewijs en wil je testen hoe goed je bent achter het stuur? Kom dan naar The Drivexperience praktijkdagen op 28 oktober of 11 november. Meld je nu gratis aan via www.thedrivexperience.nl!

Een praktijkdag begint om 9.00 uur en duurt tot uiterlijk 16.00 uur. Als deelnemer ervaar je op deze praktijkdag in drie modules hoe goed je als jonge autorijder bent en welke verbeterpunten je kunt bereiken.

De drie organiserende gemeenten Hardinxveld-Giessendam, Sliedrecht en Albasserdam zorgen voor een gratis lunch! Na afloop ontvangt iedereen een certifi caat. Er kunnen per dag maximaal 48 jonge autorijders meedoen. Snel aanmelden dus! Laat al je vrienden, kennissen en collega’s van 18 t/m 24 jaar die maximaal 3 jaar hun rijbewijs bezitten zich óók aanmelden en gratis meedoen!

Voor deze praktijkdagen worden gratis auto’s beschikbaar gesteld door Renault Dealer Auto Bouman BV Alblasserdam voor de praktijkdag in Alblasserdam en door Auto Indumij Renault Hardinxveld-Giessendam voor de praktijkdag in Hardinxveld-Giessendam. Je hoeft dus zelf geen auto te bezitten of mee te nemen!

Locaties

In Alblasserdam wordt de praktijkdag gehouden bij de brandweerkazerne aan de Dam 4 in Alblasserdam. In Hardinxveld wordt de praktijkdag gehouden op het terrein van de gemeentewerf aan de Schrank 10 in Hardinxveld-Giessendam. Deelnemers kunnen zelf kiezen voor welke datum en locatie ze inschrijven.

Aanmelden via de website

Meld je aan via www.thedrivexperience.nl of www.jongeautorijders.nl. Daar vind je ook meer info over het dagprogramma. Na aanmelding krijg je alle info per e-mail. Schrijf je nú in en doe mee! QR-reader op je smartphone? Scan de QR-code hiernaast en je bent meteen op de website om je aan te melden of voor meer info.