Sing-In voor mensen met dementie

Home > Inwoners > Nieuws > Sing-In voor mensen met dementie

Sing-In voor mensen met dementie

In samenwerking met de bibliotheek en enkele muzikale vrijwilligers van Tiendwaert organiseert DementieNet de komende weken een interactieve Sing-In.

De Sing-In bestaat uit een uur lang gezellig samen zijn en op een leuke manier muziek met elkaar delen en elkaar ontmoeten. De middagen zijn bedoeld voor mensen met dementie, hun partners en andere belangstellenden.

DementieNet is een initiatief van de gemeente waarin een aantal organisaties en instellingen zijn vertegenwoordigd die affiniteit hebben met en hulp verlenen aan mensen met dementie. Samen maken zij zich sterk voor een dementievriendelijke gemeente en willen zij dementie nog beter op de kaart te zetten in de gemeente.

U bent van harte welkom op één van onderstaande data van 14.00 uur tot 15.00 uur in de bibliotheek aan de Pietersweer. Voor koffie en thee wordt gezorgd. Deelname en toegang is gratis.

Dinsdag: 22 augustus 2017
Dinsdag: 5 september 2017