Textielinzameling op 18 oktober

Home > Inwoners > Nieuws > Textielinzameling op 18 oktober

Textielinzameling op 18 oktober

Woensdag 18 oktober wordt er weer huis aan huis textiel ingezameld in uw gemeente.

Textiel dat u niet meer wilt gebruiken, kunt u in de textielzak doen die u in de brievenbus krijgt of heeft gekregen en op straat zetten. Vergeet niet dat u niet alleen kleding kunt doneren, maar ook ander huishoudelijk textiel zoals hand- of theedoeken. Zelfs textiel met een vlek of scheur mag gedoneerd worden.

Heeft u de textielzak niet ontvangen? Dan kunt u ook een standaard huisvuilzak of andere plastic zak gebruiken. Zorg er wel voor dat de zak goed herkenbaar is als textielzak. Dit kunt u doen door een briefje op de zak te plakken met de tekst ‘Textiel’.

Voor 7.30 uur buitenzetten
Zorg ervoor dat uw textielzak voor 7.30 uur op de inzamellocatie staat. Medewerkers van PLQ halen de zakken op. Om vervuiling van de kleding te voorkomen is het raadzaam de zak goed dicht te binden. Tot 17.00 uur worden de zakken in uw gemeente opgehaald. Is uw textielzak als enige blijven staan, bel dan het servicenummer dat op de zak vermeld staat.

Meer informatie?
Reinigingsdienst Waardlanden coördineert de textielinzameling. Heeft u vragen over de kledinginzameling? Bel dan Reinigingsdienst Waardlanden, telefoonnummer (0183) 68 11 11 of stuur een e-mail naar info@waardlanden.nl.