Uitnodiging startbijeenkomst Buurt Bestuurt Boven-Hardinxveld 15 november

Home > Inwoners > Nieuws > Uitnodiging startbijeenkomst Buurt Bestuurt Boven-Hardinxveld 15 november

Uitnodiging startbijeenkomst Buurt Bestuurt Boven-Hardinxveld 15 november

Inwoners van Boven-Hardinxveld opgelet! Je kunt nu de regie gaan voeren in je eigen buurt. Nieuwsgierig geworden? Kom dan op woensdagavond 15 november om 19:30 uur naar de startbijeenkomst van Buurt Bestuurt Boven-Hardinxveld in partycentrum ’t Hart (Nassaustraat 6, Hardinxveld-Giessendam).

Alle inwoners van Boven-Hardinxveld kregen een persoonlijke uitnodiging van burgemeester Dirk Heijkoop. ‘Ik hoop op woensdagavond 15 november veel enthousiaste inwoners te ontmoeten die samen iets voor hun eigen buurt willen doen’, aldus burgemeester Dirk Heijkoop.

Heb je vragen? Mail dan naar buurtbestuurt@gemhg.nl of bel Suzanne Ruigrok via t. 06-21 810567 of Jan Matthijs Vaal via t. 06-53367877.