Verkoop nieuwe woningen Morgenslag start 21 juni

Home > Inwoners > Nieuws > Verkoop nieuwe woningen Morgenslag start 21 juni

Verkoop nieuwe woningen Morgenslag start 21 juni

De nieuwe wijk Morgenslag in Boven-Hardinxveld breidt uit met 16 woningen. Er komen 10 eengezinswoningen en 6 toekomstbestendige woningen. Bouwonderneming Den Dunnen uit Hardinxveld-Giessendam gaat deze woningen bouwen.

Wethouder Benhard van Houwelingen is blij met de nieuwe stap vooruit voor Morgenslag.

Hij vertelt: ‘Het is mooi om te zien dat na de succesvolle eerste 2 fases van Morgenslag de 3de en laatste fase nu het licht gaat zien. Het is een mooie wijk om te wonen. Je ziet dat de beslissing van de gemeente om bewoners welstandsvrij te laten bouwen een mooie en aansprekende nieuwe wijk heeft opgeleverd. Ik ben er trots op!’

't Hart Boven-Hardinxveld

Start van de verkoop van de woningen is woensdagavond 21 juni 2017 in Partycentrum ’t Hart te Boven-Hardinxveld.  Inloop is mogelijk vanaf 19.00 uur tot 20.30 uur. De prijzen van de eengezinswoningen zijn vanaf € 180.000,- tot € 220.000,- v.o.n.

Prijzen van de toekomstbestendige woningen (onder voorbehoud) max. € 300.000,- v.o.n.  Aanvullende informatie  en definitieve prijzen worden tijdens de start verkoop in ’t Hart bekend gemaakt. Inschrijven is ook mogelijk bij Alblasserwaard Makelaars.

RSS