Openbare activiteiten college

Burgemeester Dirk Heijkoop en de wethouders Trudy Baggermman, Jan Nederveen en Theo Boerman bezoeken regelmatig bedrijven, inwoners en instellingen.

Agenda bezoeken college Hardinxveld-Giessendam

Maandag 21 september 2020

Wethouder Theo Boerman bezoekt om 9.00 uur basisschool De Wonderwijzer in verband met ANWB Streetwise lessen die daar worden gegeven. ANWB Streetwise is een verkeersprogramma dat door de ANWB is ontwikkeld voor leerlingen van basisscholen. Kinderen leren zo in de praktijk beter omgaan met het drukke verkeer wat gunstig is voor de verkeersveiligheid. Locatie: Tonneband 22, Hardinxveld-Giessendam.

Dinsdag 22 september 2020

Om 8.30 uur bezoekt wethouder Theo Boerman De Koningin Wilhelmina School in verband met ANWB Streetwise lessen die daar worden gegeven. ANWB Streetwise is een verkeersprogramma dat door de ANWB is ontwikkeld voor leerlingen van basisscholen. Kinderen leren zo in de praktijk beter omgaan met het drukke verkeer wat gunstig is voor de verkeersveiligheid. Locatie: Noordstraat 1, Hardinxveld-Giessendam.

Donderdag 24 september 2020

Wethouder Theo Boerman bezoekt om 9.30 uur De Rehobothschool in verband met ANWB Streetwise lessen die daar worden gegeven. ANWB Streetwise is een verkeersprogramma dat door de ANWB is ontwikkeld voor leerlingen van basisscholen. Kinderen leren zo in de praktijk beter omgaan met het drukke verkeer wat gunstig is voor de verkeersveiligheid. Locatie:Schoolstraat 4, Hardinxveld-Giessendam.

Om 16.00 uur ondertekent wethouder Theo Boerman het Ambitiestatement Groenste Fietsnetwerk van Nederlanden het bijbehorende beheerconvenant namens de gemeente Hardinxveld-Giessendam. Adres: Zalencentrum De Spil, Melkwegplein 1, Bleskensgraaf.