Openbare activiteiten college

Burgemeester Dirk Heijkoop en de wethouders Trudy Baggermman, Jan Nederveen en Theo Boerman bezoeken regelmatig bedrijven, inwoners en instellingen.

Agenda bezoeken college Hardinxveld-Giessendam

Tot en met 15 december 2019 staan de volgende (werk)bezoeken en activiteiten op de agenda van het college.

Maandag 9 december 2019

Burgemeester Dirk Heijkoop woont om 19.30 uur de installatie van de eerste kroonbenoemde burgemeester van de gemeente Altena, namelijk de heer Egbert Lichtenberg bij. Locatie: de raadzaal van het gemeentehuis in Almkerk, Sportlaan 170.

Woensdag 11 december 2019

Wethouders Trudy Baggerman en Jan Nederveen zijn om 11.00 uur aanwezig bij de officiële opening van het nieuwe bedrijfspand van Koedood Marine Group in Hendrik-Ido-Ambacht. Adres: Noordeinde 21.

Het college van burgemeester en wethouders verwelkomt om 16.00 uur tijdens de Naturalisatieceremonie nieuwe Nederlanders in de gemeente Hardinxveld-Giessendam. De bijeenkomst vindt plaats in de raadzaal van het gemeentehuis, Raadhuisplein 1.

Donderdag 12 december 2019

Een deel van het college van burgemeester en wethouders woont vanaf 20.00 uur de Kim Putters lezing bij over 'De toekomst van de arbeidsmarkt'. Adres: Het Energiehuis in Dordrecht, Noordendijk 148.

De wethouders Jan Nederveen, Theo Boerman en Trudy Baggerman schuiven aan bij de Ontmoetingsmaaltijd van de Gereformeerde Gemeente. De avond begint om 17.25 uur en wordt afgesloten rond 20.15 uur. Adres: Kerkgebouw van de Gereformeerde Gemeente, Buitendams 118, Hardinxveld-Giessendam.