Openbare activiteiten college

Burgemeester Dirk Heijkoop en de wethouders Trudy Baggermman, Jan Nederveen en Theo Boerman bezoeken regelmatig bedrijven, inwoners en instellingen.

Agenda bezoeken college Hardinxveld-Giessendam

Tot en met 23 februari 2020 staan de volgende (werk)bezoeken en activiteiten op de agenda van het college.

Maandag 17 februari 2020

Wethouder Jan Nederveen schuift aan bij het Partnerdiner voorafgaand aan de uitreiking van de Innovation Award. (De uitreiking van de Innovation Award vindt plaats op 27 mei 2020.) Tijdens dit diner wordt teruggekeken op het afgelopen jaar en worden nieuwe plannen besproken voor 2020. Locatie: restaurant De Heeren van Ambacht, Dorpsstraat 22, Hendrik-Ido-Ambacht.

Dinsdag 18 februari 2020

Om 16.15 uur bezoekt wethouder Jan Nederveen de viering van de inschrijving van de 200ste deelnemer van Stichting Wetech. Deze stichting is een opleidingspartner in de alliantie die het Vakcollege vormt. De regionale alliantie van Vakcolleges bestaat uit het VMBO, MBO en het bedrijfsleven. Het oogmerk van de stichting is de samenwerking tussen het onderwijs en het bedrijfsleven te formaliseren en te professionaliseren. Locatie: Het Gilde Vakcollege, Gildenweg 4, Gorinchem.

Woensdag 19 februari 2020

Burgemeester Dirk Heijkoop bezoekt om 15.00 uur het echtpaar Van Vuuren-van Nieuwaal voor hun 60-jarig huwelijksjubileum. 

Donderdag 20 februari 2020

Wethouder Trudy Baggerman bezoekt om 11.30 uur de vierde Bestuurlijke Verstedelijkingsconferentie van de provincie Zuid-Holland. Locatie: Energiehuis Dordrecht, Noordendijk 148, Dordrecht.