Nieuws

 • Forse hinder door afsluitingen A15 – vertraging 30-60 minuten

  Rijkswaterstaat start deze zomer met onderhoudswerkzaamheden aan de A15 tussen knooppunt Ridderkerk en Deil. Dit betekent forse verkeershinder. Weggebruikers moeten tussen juli en half oktober 2024 op verschillende momenten rekening houden met een extra reistijd tussen de 30 en 60 minuten.

 • Burgemeester sluit woning na vondst drugs

  Burgemeester Dirk Heijkoop heeft een woning aan de Boorstraat in Hardinxveld-Giessendam gesloten. In de woning werd op 6 mei 2024 een handelshoeveelheid drugs aangetroffen. Het besluit gaat in op dinsdag 4 juni 2024 en geldt voor een periode van drie maanden.

 • Resultaten veiligheidsmonitor 2023

  Benieuwd hoe de veiligheid in uw wijk wordt beleefd en hoe de gemeente Hardinxveld-Giessendam presteert op het gebied van sociale overlast of criminaliteit in vergelijking met andere gemeenten? Lees het in de Veiligheidsmonitor.

 • 15 juni: Internationale dag tegen ouderenmishandeling.

  Op zaterdag 15 juni wordt er wereldwijd aandacht gevraagd voor geweld tegen ouderen. Dat kan gaan om lichamelijk geweld, financiële uitbuiting of geestelijke mishandeling. Wat kunt u doen bij vermoedens van ouderenmishandeling?

 • Veel bezoekers op open dag elektrische veerponten

  Bezoekers namen 1 juni een uniek kijkje achter de schermen op één van de elektrische veerponten van Riveer.

 • RIVM adviseert: eet geen eieren van hobbykippen

  Alle eieren van hobbykippen in regio Zuid-Holland Zuid bevatten te veel PFAS. Advies: eet deze eieren niet