Meldingen openbare ruimte in Hardinxveld-Giessendam vanaf nu via Fixi

Vanaf 21 november werkt de gemeente Hardinxveld-Giessendam met Fixi. Dit betekent voor inwoners dat het eenvoudiger wordt om een melding te maken over de openbare ruimte.

Dit betekent voor inwoners dat het eenvoudiger wordt om een melding te maken over de openbare ruimte. De website van Fixi is geïntegreerd in deze website. Fixi app is beschikbaar in de Appstore en Google Playstore.

Via telefoon, via fixi of via website

U kunt op verschillende manieren een melding over de openbare ruimte maken: telefonisch, via de Fixi app of op onze website. Als u via de gemeente website een melding wilt maken komt u nu op de Fixi website terecht. Hier is de kaart van onze gemeente goed te zien, zowel op een desktop als mobiel. U kunt eenvoudig andere meldingen in de gemeente bekijken. Handig om te zien of de melding al gedaan is! U kunt meldingen maken door te registreren / in te loggen of u kunt meldingen zonder account maken.  Vul hierbij wel uw e-mailadres in, zodat we u op de hoogte kunnen houden van de voortgang van uw melding. Uw gegevens zijn uiteraard niet openbaar maar gebruiken we alleen voor de afhandeling.

Voor telefonische meldingen wordt de melding ingevoerd door de medewerker van ons Klantcontactcentrum op dezelfde website en ook hier wordt uw melding opgelost. U wordt bovendien per e-mail of telefonisch op de hoogte gehouden van de status van uw melding.

Maak meldingen met de Fixi app

U kunt de Fixi app downloaden voor uw mobiel. Wij vragen u om meldingen te maken met deze app, zodat wij de melding snel kunnen oppakken en ook goed kunnen oplossen. U kunt hier ook direct een foto bij uploaden. Via de app kunt u de status van de melding in de gaten houden en kunt u nog reageren op een melding, zodra deze is afgehandeld door de gemeente.

Download de Fixi app


Voor Android

En voor iOS