Bijeenkomst pleegouders woensdag 30 oktober

Tijdens de week van de pleegzorg van 30 oktober t/m 6 november 2019 vraagt Pleegzorg Nederland aandacht voor het belang van pleegzorg en het tekort aan pleegouders in Nederland. Wethouder Trudy Baggerman wil daar in de gemeente Hardinxveld-Giessendam op een gepaste manier ook aandacht aan besteden. Zij nodigt, samen met Servanda, pleegouders uit voor een eerste ‘Ouders voor elkaar bijeenkomst’ in het teken van pleegzorg op woensdag 30 oktober van 9.30-11.00 uur bij Servanda, Scheldestraat 1 in Hardinxveld-Giessendam.

De wethouder vertelt: “Ik heb een grote waardering voor pleegouders in onze gemeente. Daarom nodig ik pleegouders van harte uit om samen tijdens een gezellige bijeenkomst een kop koffi e of thee te drinken. Natuurlijk zorg ik daarbij voor wat lekkers. Het wordt een informele bijeenkomst waarbij we met elkaar in gesprek gaan en ervaringen kunnen delen. Dit is hopelijk de start van een mooie reeks ‘Ouders voor elkaar bijeenkomsten’ die over pleegzorg gaan. Ook mensen die meer over pleegzorg willen weten zijn van harte welkom”.

Omdat we graag weten hoeveel mensen we kunnen verwachten wil ik u vragen om uw aanwezigheid voor vrijdag 25 oktober a.s. door te geven via de mail: d.vogel@servanda.nl.