Deel uw mening met de gemeente

Doe mee met het online Bewonerspanel Hardinxveld-Giessendam!

De gemeente Hardinxveld-Giessendam vindt het heel belangrijk dat u met plezier in uw gemeente woont. We horen dan ook graag wat uw meningen, voorkeuren en belevingen zijn. Met die informatie kan de gemeente plannen en beleid maken of aanpassen. Daarom heeft het Onderzoekcentrum Drechtsteden een internetpanel in het leven geroepen: het Bewonerspanel Hardinxveld-Giessendam. Daarvoor zijn we op zoek naar zo veel mogelijk mensen die hieraan mee willen doen.

Dus meld u aan en geef uw mening over allerlei actuele onderwerpen die binnen uw gemeente spelen! Alle inwoners van Hardinxveld-Giessendam van 18 jaar en ouder kunnen zich aanmelden. Wanneer u mee doet, krijgt u een paar keer per jaar een e-mail met een uitnodiging om een korte online vragenlijst in te vullen. Per keer kunt u beslissen of u de vragenlijst wilt invullen. Uiteraard wordt u ook geïnformeerd over de uitkomsten.

We horen graag van u!

Hoe meer bewoners meedoen, hoe beter! Doet u ook mee? U kunt zich aanmelden op: www.onderzoekcentrumdrechtsteden.nl (let op: zonder ‘s’ tussen ‘onderzoek’ en ‘centrum’). Klik daar op ‘bewonerspanel’ in de menubalk links in het scherm.

Alvast hartelijk bedankt voor uw medewerking!