Februari

 • Zaterdag 15 februari Fien, Servanda en politie aanwezig bij de weekmarkt

  12 februari 2020

  Maandelijks gaan Servanda en de politie met een aantal ketenpartners de wijk in. Daar zetten ze een tafel neer met een aantal kannen koffie en thee. Ze nodigen u uit om met hun in gesprek te gaan of om een kopje koffie of thee te drinken.

 • Controle hondenbezit 2020

  04 maart 2020

  Is úw hond al aangemeld?

 • Tiendweg bestratingswerkzaamheden

  12 februari 2020

  De Tiendweg wordt tijdelijk afgesloten voor bestratingswerkzaamheden. De werkzaamheden zijn van 13 februari t/m 6 maart (3 weken).

 • Wet verplichte GGZ (WvGGZ)

  24 februari 2020

  Soms leidt een ernstige psychiatrische aandoening bij iemand ertoe dat hij een gevaar voor zichzelf of anderen is. In sommige gevallen is dan verplichte geestelijke gezondheidszorg nodig. Om te zorgen dat deze personen de hulp krijgen die ze nodig hebben is er de Wet verplichte GGZ (WvGGZ). Deze wet vervangt sinds 1 januari 2020 de oude wet Bijzondere Opname Psychiatrische Ziekenhuizen (Wet BOPZ).

 • Aanvragen Koninklijke onderscheiding

  02 maart 2020

  Elk jaar worden, ter gelegenheid van Koningsdag, Koninklijke onderscheidingen uitgereikt. Bepalend voor de toekenning van een onderscheiding is of iemand zich gedurende lange tijd op een onderscheidende wijze voor de samenleving heeft ingezet.