Maart

 • Gezellige Boules

  09 maart 2020

  Afgelopen zaterdag 7 maart was het zover: de jeu de boulesbanen aan de Jupiterstraat werden officieel geopend. Circa 70 nieuwsgierige bewoners waren bij de opening. Burgemeester Dirk Heijkoop had de eer om de eerste bal te gooien. Vanaf nu kunnen de banen door iedereen gebruikt worden!

 • Openingstijden gemeentehuis en dienstverlening Klant Contact Centrum aangepast (Kom alleen naar het gemeentehuis als het dringend is)

  02 juli 2020

  De gemeente Hardinxveld-Giessendam heeft de dienstverlening van het gemeentehuis aangepast.

 • Officiele start bouw hospice De Cirkel

  12 maart 2020

  Locoburgemeester Trudy Baggerman legde gisteren, samen met vier andere burgemeesters uit de regio, de laatste vloerplaat van de begane grond van hospice De Cirkel, locatie Papendrecht.

 • Sociaal Teamleden (zeer) beperkt beschikbaar

  14 mei 2020

  De overheid heeft maatregelen getroffen om verdere verspreiding van het Coronavirus (COVID-19) te voorkomen. Daarom bezoekt het Sociaal team tot nader order geen cliënten thuis. Ook ontvangen ze geen cliënten meer op kantoor en wonen geen overleggen meer bij.

 • Takkenroute

  24 maart 2020

  In Gorinchem, Hardinxveld-Giessendam, Molenlanden en Vijfheerenlanden haalt Reinigingsdienst Waardlanden op 30 en 31 maart en op 8 en 9 april gratis uw takken en snoeihout op.

 • Evenementen 75 jaar vrijheid en Koningsdag afgelast

  02 april 2020

  Maandagavond 23 maart 2020 heeft het kabinet aanvullende maatregelen genomen in de aanpak van het coronavirus. Eén van de nieuwe, aangescherpte maatregelen is dat alle bijeenkomsten tot 1 juni 2020 worden verboden. Dit betekent dat Koningsdag en de activiteiten rondom 75 jaar Vrijheid in Hardinxveld-Giessendam worden afgelast. Er wordt nog gekeken of Dodenherdenking in een aangepaste vorm kan plaatsvinden.

 • Loket Sociale Dienst Drechtsteden

  02 juli 2020

  U bent iedere dinsdag tussen 09.00 en 12.00 uur van harte welkom bij het Lokaal Loket van de Sociale Dienst Drechtsteden met vragen over Wet
  maatschappelijke ondersteuning (Wmo), werk, bijstand en schulden.