Zwembad De Duikelaar tijdelijk gesloten

Zwembad De Duikelaar sluit met ingang van dinsdag 10 maart 2020, voor zoals het er nu uitziet de komende 3 weken, tijdelijk haar deuren.

Uit de jaarlijkse check waarbij de stroefheid van de vloer werd gemeten, bleek dat de toplaag van de vloer, bij onder meer de douches en startblokken te ver was afgesleten.

Voorzorgsmaatregelen getroffen

Uit voorzorg zijn direct antislip matten besteld en neergelegd, zeepdispensers afgesloten, shampoo gebruik verboden en waarschuwingsbordjes opgehangen.Desondanks deze maatregelen is toch besloten de ingrijpende maatregel te nemen om het zwembad tijdelijk te sluiten. In de sluitingsperiode wordt de vloer rond het gehele binnenbad vervangen door een nieuwe stroeve vloer.

Vloer vervangen

De ondergrond moet eerst drogen voordat de nieuwe vloer kan worden aangebracht. Door deze droogperiode, de beschikbaarheid van de vloerleverancier en het leggen van de vloer is het zwembad daarom de komende weken gesloten.

Abonnementen blijven geldig

Abonnementen en 12-badenkaarten die bezoekers door de sluiting niet kunnen gebruiken, staan tijdelijk stil en zijn na opening weer te gebruiken. Dus als bijvoorbeeld een 12-badenkaart nu nog 3 weken geldig is, dan is de 12-badenkaart na de sluitingsperiode nog 3 weken geldig.

Vragen over de sluiting

Neem voor vragen over abonnementen enz. contact op met de kassa van de Duikelaar via 0184-612723.