Belangrijke stap voor de nieuwbouw plan “De Rokerij”

Op woensdag 23 september jl. hebben de wethouder Trudy Baggerman en de directeur eigenaar van Blokland Bouwpartners BV, Arie Blokland, de samenwerkingsovereenkomst voor dit nieuwbouwproject ondertekend. Uiteraard is de 1,5 meter afstand in acht genomen tijdens deze ondertekening.

Ondertekening Rokerij

Onlangs heeft het college ingestemd met het ter inzage leggen van het Ontwerpbestemmingsplan “De Rokerij” en het aangaan van de samenwerkingsovereenkomst met Blokland Bouwpartners BV. Door de ondertekening van deze overeenkomst gaan beide partijen een samenwerking aan voor de realisatie van deze ontwikkeling.

Wonen aan de Merwede

In de bocht van de eventuele toekomstige Merwedeboulevard, de huidige Rivierdijk, ontstaat door de bouw van dit plan een prachtig woongebied met veel groen op een voormalig industrieterrein. De bouw bestaat uit appartementen, ruime twee onder een kap woningen en grondgebonden rijwoningen. Met fenomenale weidse uitzicht op deze prachtige rivier en daarachter gelegen gebieden welke de appartementen biedt, zorgt ervoor dat dit plan spectaculair te noemen is. Een hoognodige ontwikkeling op woongebied voor Hardinxveld-Giessendam en de gehele Drechtstedenregio.

Geïnteresseerden

Op de website www.woneninderokerij.nl kunnen belangstellenden zich inschrijven voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de bouw en ontwikkelingen rondom dit plan. Voor het project staan al ruim 850 geïnteresseerden ingeschreven, waarvan een groot aantal uit Hardinxveld-Giessendam. Een teken dat het project in de smaak valt. Dagelijks komen er meer aanmeldingen bij.

Ondertekening Rokerij 2