Januari

 • Webinar Belastingdienst voor gedupeerden toeslagenaffaire - 25 januari 2021

  21 januari 2021

  Voor ouders die gedupeerd zijn door de toeslagenaffaire organiseert de Belastingdienst op 25 januari, van 20.00 tot 21.30 uur, een online bijeenkomst (webinar).

 • Meldpunt Fouten in Overheidsregistraties van start

  08 januari 2021

  In Nederland gebruiken veel overheidsorganisaties jouw gegevens. Het gaat om gegevens van burgers, bedrijven en bijvoorbeeld gebouwen. Het is dus belangrijk dat al die gegevens kloppen.

 • Veel vuurwerkschade ondanks vuurwerkverbod

  13 januari 2021

  Ondanks het vuurwerkverbod is de schade door vuurwerk afgelopen december bijna verdriedubbeld ten opzichte van vorig jaar. Door 43 vernielingen loopt de schade op tot 13.400,00 euro. Wethouder Theo Boerman van Financiën noemt het een kwalijke zaak: "Zonde van het geld. Ondanks het vuurwerkverbod werd er genoeg geknald in december. Met ruim 13.000 euro schade tot gevolg. Geld dat we nu dus niet kunnen inzetten voor andere, belangrijkere, doeleinden."

 • Huidige maatregelen in de regio Zuid-Holland Zuid

  20 januari 2021

  De besmettingen met het coronavirus nemen in heel Nederland, en ook in de regio Zuid-Holland Zuid toe. Om samen de verspreiding van het virus te beperken is een aantal regels van kracht:

 • Waardlanden gaat inhoud pmd-containers controleren

  22 januari 2021

  Reinigingsdienst Waardlanden gaat vanaf maandag 18 januari steekproefsgewijs controles uitvoeren op de kwaliteit van de inhoud van de pmd-containers. Dit is nodig omdat er te veel materialen en afval inzitten die er niet in thuishoren.

 • Enquête over nieuw afval- en grondstoffenbeleid

  25 januari 2021

  Uw gemeente en Reinigingsdienst Waardlanden gaan het afval- en grondstoffenbeleid vernieuwen. Het doel is minder restafval en meer afval recyclen tot grondstof.

 • Aanhanger zonder kenteken aan Sluisweg

  19 januari 2021

  Op de parkeerplaats bij de Duivensportvereniging/Muziekvereniging EMS staat al langere tijd een Saris aanhanger, type F2513 geparkeerd.