Juni

 • Slim reizen app rond A15 en N3

  03 juni 2021

  Mensen die vóór Covid-19 regelmatig op de N3 en/of de A15 tussen Ridderkerk en Gorinchem reden of dat nu (nog steeds) doen, kunnen zich vanaf donderdag 3 juni aanmelden voor de slim reizen app.

 • Gemeente helpt bij voorkomen schulden

  De gemeente Hardinxveld-Giessendam en de Sociale Dienst Drechtsteden gaan helpen bij het voorkomen van schulden.

 • Startersbeurs iets voor jou?

  De Startersbeurs Drechtsteden is een nieuwe regeling voor jongeren (18 t/m 26 jaar) die klaar zijn met hun opleiding (mbo-2 of hoger) en op zoek zijn naar een baan.

 • Oplichters actief in Hardinxveld-Giessendam

  08 juni 2021

  Oplichters proberen met mooie praatjes bij u binnen te komen of goederen aan de deur te verkopen. Dit noemen we ook wel babbeltrucs. Helaas zijn het vaak senioren die slachtoffer worden van babbeltrucs. Het doel van deze oplichters is om bij u binnen te komen. Zo kunnen ze namelijk geld, sieraden of andere kostbare goederen van u stelen. De politie en de gemeente Hardinxveld-Giessendam maken zich zorgen; het aantal babbeltrucs in de gemeente neemt namelijk toe. De politie en de gemeente doen de oproep om nooit zomaar een onbekende bij u binnen te laten!

 • Gevonden voorwerpen. Van u?

  Een aantal sieraden, een paar munten en een mobiele telefoon. Lang geleden gevonden en bij ons ingeleverd, maar nog niet opgehaald door de eigenaar. Misschien is er iets van u bij.

 • Baggerplan

  08 juni 2021

  De gemeente gaat in de periode van de herfst 2021- voorjaar 2022 de peilgebieden Neder-Hardinxveld / De Peulen en Boven-Hardinxveld baggeren.