Nieuw: Sociaal Team start inloopspreekuren in bibliotheek

Het Sociaal Team start vanaf maandag 1 juli met inloopspreekuren voor alle inwoners van Hardinxveld-Giessendam die vragen hebben over jeugd & gezinshulp, ondersteuning & welzijn en werk & geldzaken.

Het inloopspreekuur is op iedere maandagmiddag van 15.00 tot 17.00 uur in de bibliotheek aan de Pietersweer 34.

Trek aan de bel

Wethouder Christa Hendriksen: "Soms wil je even sparren met een professional als je vragen hebt of zorgen die nog maar kort bestaan. Hiervoor is het inloopspreekuur bedoeld. Blijf met vragen niet lang rondlopen! Door op tijd een vraag te stellen,  kunnen grotere problemen voorkomen worden. Trek op tijd aan de bel als er iets aan de hand is wat je niet kan overzien. Het inloopspreekuur is hiervoor een mooie, laagdrempelige gelegenheid."

Het Sociaal Team

Het Sociaal Team helpt u met vragen over opvoeding, zorg, uw gezin of relatie, zelfstandig wonen, sociale contacten, werk en inkomen of ondersteuning voor mantelzorgers. De inloop is een spreekuur waar u al uw (algemene) vragen kunt stellen aan het Sociaal Team. Op de andere werkdagen en tijden (maandag t/m donderdag van 09.00 tot 16.00 uur en vrijdag van 09.00 tot 12.00 ) kunt u contact opnemen met het Sociaal Team via telefoonnummer 14 0184.