Isolatieactie in gemeente Hardinxveld- Giessendam van start!

Doordat steeds meer bedrijven de isolering van woningen aanbieden, is het voor huiseigenaren lastig om een goede keuze te maken. Daarom start de gemeente Hardinxveld- Giessendam vanaf nu een isolatieactie voor haar inwoners.

Met deze actie wil de gemeente het verduurzamen van woningen gemakkelijk maken voor haar inwoners en energiebesparing stimuleren. Door de aankoop te bundelen kunnen bewoners isolatie aanschaffen tegen een scherpere prijs. 
De actie is opgezet in samenwerking met het Regionaal Energieloket. Technische specialisten van Regionaal Energieloket hebben verschillende installateurs in de regio bekeken. Op basis van prijs, kwaliteit en ervaring is de beste installateur gekozen die het isoleren van de woning uitvoert. 

Online informatiebijeenkomst op woensdag 9 februari 2022 a.s. om 19.30 uur

Ter voorbereiding op de actie wordt op 9 februari  om 19.30 – 20.30 uur een online informatiebijeenkomst georganiseerd. U kunt zich via uw computer, tablet of telefoon aanmelden. Een stap voor stap uitleg hoe u online kunt deelnemen is te vinden op 
www.regionaalenergieloket.nl/acties. Tijdens deze informatiebijeenkomst wordt de isolatieactie verder toegelicht en kunnen bewoners hun vragen stellen aan de gemeente, het Regionaal Energieloket en de installateur.

Inschrijven voor de isolatieactie

Vanaf nu kunt u zich inschrijven voor de isolatieactie. Bewoners die zich hebben ingeschreven ontvangen een uitnodiging om een digitale woningopname in te plannen met de installateur. Tijdens deze woningopname geeft de installateur advies over onder andere de locatie van de isolatie. Kort na de woningopname ontvangen bewoners een persoonlijke offerte. Hierna kunnen bewoners besluiten of ze meedoen met de actie. 

Inschrijven kan via www.regionaalenergieloket.nl/acties

Isolatiemateriaal in buitengevel