Lopende initiatieven

Op dit moment lopen er verschillende acties om elkaar te helpen. Kijk in het overzicht of jouw idee al ingestuurd is. Zo niet? Voeg hem dan snel toe!

Lopende initiatieven

Onderstaand is een lijst opgenomen met de hulp die tot nu toe aangeboden wordt.

Initiatief

Korte toelichting

Afwijkende contactgegevens

Belronde Er is een lijst met 75 mensen die iedere week worde gebeld door Servanda. Tijdens deze belronde wordt gevraagd hoe het gaat en of er behoefte is aan hulp.  
Boodschappen, vervoer

"Wij van Wegwijzer willen met u meedenken in wat wij voor u kunnen doen. U kunt hierbij denken aan het doen van boodschappen, vervoer naar ziekenhuis, enz. WegWijzer is een initiatief van de Hervormde Gemeente Giessendam/Neder-Hardinxveld en is jaren geleden opgericht om hulpvrager en vrijwilliger met elkaar in contact te brengen. Het hulpaanbod wordt aangeboden aan iedereen die woonachtig is in Giessendam/Neder-Hardinxveld."

0184-617250   
wegwijzer@hghg.nl

     

 

Aansluiten bij initiatief

Wil je aansluiten bij een initiatief in de lijst? Dat kan! Neem contact op met Servanda via 0184 612 771 of info@servanda.nl (Servanda is telefonisch bereikbaar op maandag t/m vrijdag tussen 10.00 en 16.00 uur).

Initiatief toevoegen

Heb jij zelf iets bedacht om mensen te helpen? Geef dit dan zo snel mogelijk door aan Servanda via 0184 612 771 of info@servanda.nl. Zo houden we een goed overzicht van wat er voor initiatieven lopen. Servanda is telefonisch bereikbaar op maandag t/m vrijdag tussen 10.00 en 16.00 uur.

Misleidende acties

Er zijn helaas nep-collecanten actief. Ook andere misleidende acties zijn actief om misbruik te maken van de situatie. Vetrouw je een actie niet? Meld dit dan zo snel mogelijk bij de gemente via 14 0184.