Eenzaam of hulp nodig? Bel de corona-hulplijn!

De coronamaatregelen zijn weer aangescherpt. Het kabinet laat weten dat de maatregelen nodig zijn om de contactmomenten te verminderen en zo corona weer onder controle te krijgen. Dit betekent voor u misschien dat u weer minder of geen bezoek krijgt of dat u het spannend vindt om boodschappen te gaan doen.

Voelt u zich eenzaam of heeft u hulp nodig bij dagelijkse klusjes, zoals boodschappen? Neem contact op met de corona-hulplijn van Servanda.

Neem contact op!

U kunt zich onder andere aanmelden voor hulp bij boodschappen of voor de belronde. Servanda belt regelmatig naar mensen in de belronde om een praatje te maken. Zo heeft u toch iedere week een contactmoment en kunt u uw verhaal kwijt. Servanda is bereikbaar op maandag t/m donderdag tussen 09.00 en 12.00 uur via 0184-612771. 

Kom naar De Buurtkamer!

Wilt u er even tussenuit? Kom dan naar De Buurtkamer! Iedere maandag- en donderdagmorgen is De Buurtkamer geopend voor een praatje, een vraag, een luisterend oor of gewoon een kopje koffie! De Buurtkamer is gevestigd in de Ducdalf, Scheldestraat 1. Zien we u binnenkort?

Corona-Hulplijn logo