Bijeenkomst pleegouders 21 november

Tijdens de week van de Pleegzorg van 31 oktober t/m 7 november 2018 vraagt Pleegzorg Nederland aandacht voor het belang van pleegzorg en het tekort aan pleegouders in Nederland. Wethouder Trudy Baggerman wil daar in de gemeente Hardinxveld-Giessendam op een gepaste manier ook aandacht aan besteden. Zij nodigt pleegouders uit voor een gezellig samenzijn op woensdag 21 november 2018 van 10.00 tot 11.30 uur in de raadzaal van het gemeentehuis.

De wethouder vertelt: ‘Ik heb een grote waardering voor pleegouders in onze gemeente. Daarom nodig ik pleegouders van harte uit om samen tijdens een gezellige bijeenkomst een kop koffie of thee te drinken. Natuurlijk zorg ik daarbij voor wat lekkers. Ook mensen die meer over pleegzorg willen weten zijn van harte welkom.'

Omdat we graag weten hoeveel mensen we kunnen verwachten wil ik u vragen om uw aanwezigheid voor 13 november a.s. door te geven via de mail: h.oussoren-marinus@hardinxveld-giessendam.nl.

Wethouder Trudy Baggerman nodigt pleegouders uit voor een gezellig samenzijn op 21 november vanwege de week van de Pleegzorg. Graag aanmelden voor 13 november 2018.