Oud-wethouder Teun Sluimer overleden

Het gemeentebestuur van Hardinxveld-Giessendam heeft met droefheid kennisgenomen van het overlijden van de heer Teun Sluimer op donderdag 30 november 2017.

Hij maakte van 1994 tot 2006 deel uit van de gemeenteraad voor de PvdA en zette zich

vervolgens van 2006 tot 2010 in als een sociaal zeer toegewijde wethouder.

In 2008-2009 was hij een half jaar (loco)burgemeester in onze gemeente. Hij hechtte veel waarde aan contacten met mensen in en buiten het gemeentehuis. Voor zijn grote maatschappelijke betrokkenheid ontving hij een Koninklijke Onderscheiding.

Wij denken met warmte terug aan de heer Teun Sluimer als een man van het volk en kundig bestuurder, met een enorme inzet voor de gemeenschap van Hardinxveld-Giessendam.

Onze gedachten gaan uit naar zijn familie. Wij wensen hen heel veel sterkte met het verwerken van dit grote verlies.

Gemeentebestuur van Hardinxveld-Giessendam

Dirk Heijkoop, burgemeester

Robert ‘t Hoen, gemeentesecretaris

Annemarie van der Ploeg, raadsgriffier