Vrachtwagenparkeren

Per 1 april 2018 is het verboden vrachtwagens te parkeren in de gemeente Hardinxveld-Giessendam Het parkeren van vrachtwagens is alleen toegestaan op de daarvoor bestemde betaalde vrachtwagenparkeerplaatsen. Om lokale chauffeurs tegemoet te komen exploiteert de gemeente twee betaalde vrachtwagenparkeerplaatsen op bedrijventerrein Boven-Hardinxveld aan de Buitenweistraat en aan de Havenstraat. Chauffeurs kunnen zich van 21 februari tot en met 16 maart 2018 hiervoor inschrijven. Voor meer informatie verwijzen wij u naar de pagina over vrachtwagenparkeren op deze webisite.