Onderzoek behoefte aan cultuur

Wat vindt u van het cultureel aanbod? Waar heeft u het meest behoefte aan? Graag horen we u mening via een online enquête. Dit onderzoek is het startpunt voor het Cultuurbeleid dat de gemeente Dordrecht in de tweede helft van 2019 opstelt. Het onderzoek gaat over culturele voorzieningen en evenementen die voor alle bewoners van de gehele regio interessant kunnen zijn. Iedereen kan nu mee doen! Geef aan wat u het meest waardeert of mist!

Daarom kunnen alle bewoners van de gemeenten Alblasserdam, Dordrecht, Hardinxveld Giessendam, Hendrik-Ido-Ambacht, Papendrecht, Sliedrecht en Zwijndrecht aan het onderzoek meedoen. Iedereen kan tot en met de zomervakantie de vragenlijst ‘Behoefte aan cultuur’ invullen via de website: www.onderzoekcentrumdrechtsteden.nl/vragenlijsten

Wij danken alle invullers voor hun medewerking!

Graag horen we u mening via een online enquête.