Samen werken aan zelfstandigheid

Logo SDD

Om u nog beter van dienst te kunnen zijn, maakt de Sociale Dienst Drechtsteden een vernieuwend plan (visie). Daarin willen we opschrijven hoe we diegenen die dat nodig hebben, ook in de toekomst kunnen ondersteunen bij financiële problemen en op het gebied van zorg, werk en inkomen. De afgelopen maanden hebben wij hier over gesproken met onze samenwerkingspartners, zoals zorgorganisaties, werkgevers en vrijwilligersorganisaties. Op www.sociaalbeleiddrechtsteden.nl leest u wat zij belangrijk vinden.

Wat vindt ú belangrijk?

Wij horen ook graag wat ú als inwoner van een van de Drechtsteden belangrijk vindt. Want uw mening is waardevol en doet er toe. Door mee te praten bepaalt u mede wat er in het nieuwe plan komt te staan! Kom daarom in maart naar een van de avondbijeenkomsten en praat met ons over vragen als:

• hoe zorgen we ervoor dat inwoners die ouder worden langer thuis kunnen blijven wonen?
  • hoe helpen we inwoners die geen werk kunnen vinden aan een werkplek?
  • hoe ondersteunen we uw buurtgenoten die een beperking hebben?
  • hoe zou u ondersteund willen worden als u tegen financiële problemen aanloopt?
  • hoe kan de Sociale Dienst Drechtsteden haar dienstverlening verder verbeteren?
  • wat ziet u gebeuren bij naasten die ondersteund worden door de Sociale Dienst Drechtsteden?

En misschien ontvangt u zelf wel zorg of ondersteuning en wilt u uw ervaringen aan ons vertellen.

Kom naar een Meet-up!

Hieronder leest u wanneer we in welke gemeente aanwezig zijn. Nadere informatie zoals tijdstip en plaats publiceren wij in de week voor de bijeenkomst in de plaatselijke huis-aan-huiskrant. Bent u verhinderd op de datum dat wij in uw gemeente komen, maar u wilt wel meepraten? Bezoek dan een bijeenkomst op een avond dat het u schikt. U bent van harte welkom en kunt zich nu al aanmelden via samen@sociaalbeleiddrechtsteden.nl. Geeft u dan wel aan op welke datum u wilt komen.

Hardinxveld-Giessendam

dinsdag 19 maart 2019

Bibliotheek AanZet (Pieterweer 34)

Hendrik-Ido-Ambacht

dinsdag 5 maart 2019

Cascade

Zwijndrecht

donderdag 7 maart 2019

Nog niet bekend

Sliedrecht

dinsdag 12 maart 2019

Dordrecht

woensdag 13 maart 2019

Alblasserdam

donderdag 14 maart 2019

Nog niet bekend

Papendrecht

donderdag 21 maart 2019

Bibliotheek AanZet

Praat mee met de Sociale Dienst Drechtsteden!