Nieuw VTH- beleid vastgesteld

Het college van burgemeester en wethouders heeft het nieuwe VTH-beleid ( 3473 kB ) PDF-bestand vastgesteld. VTH staat voor vergunningen, toezicht en handhaving. Hiermee komt het oude handhavingsbeleid Bouw- en regelgeving Hardinxveld- Giessendam van januari 2008 te vervallen.

Het beleid is vastgesteld voor vier jaar. Elk jaar stelt het college ambities op het gebied van vergunningen, toezicht en handhaving. Voor het jaar 2019 zijn onder andere de volgende ambities bepaald: een levendig en aantrekkelijk centrum, een impuls geven aan het industrieterrein Nieuweweg, ondersteunen van evenementen binnen de regelgeving en een veilige gemeente blijven.

In het beleid zijn beleidsdoelstellingen vastgesteld en komen ontwikkelingen en trends op het gebied van vergunningen, toezicht en handhaving naar voren. Ook worden procedures beschreven die gelden voor vergunningverlening, toezicht en handhaving.

Het college van burgemeester en wethouders heeft het nieuwe VTH-beleid vastgesteld. VTH staat voor vergunningen, toezicht en handhaving. Hiermee komt het oude handhavingsbeleid Bouw- en regelgeving Hardinxveld- Giessendam van januari 2008 te vervallen.