Nieuwe elektrische voertuigen voor gemeente Hardinxveld-Giessendam

Wethouder Theo Boerman stelde op vrijdag 30 november 2  nieuwe volledig elektrische voertuigen voor de wijkteams van de gemeente Hardinxveld-Giessendam officieel in gebruik. Op het terrein van de gemeentewerkplaats  aan de Schrank ontving hij de sleutels uit handen van Bert Jansen van DSFK Nederland.

Wethouder Theo Boerman: 'Ik ben blij met de nieuwe elektrische voertuigen voor de wijkteams. We zijn zo weer een stapje verder met het verduurzamen en zoveel mogelijk energieneutraal maken van onze gemeente'.

De 2 nieuwe elektrische voertuigen vervangen 1 dieselvoertuig. De gemeente heeft nu 4 volledig elektrische voertuigen in gebruik.

Theo Boerman met wijkteam en nieuwe auto