Onderhoudswerkzaamheden Stedin

Stedin voert op dit moment onderhoudswerkzaamheden uit aan het elektriciteitsnetwerk in

Stedin geeft aan dat klanten hier geen hinder van zullen ondervinden. Het netwerk is dubbel uitgevoerd en de elektriciteit wordt via de tweede verbinding geleverd. Echter kan Stedin bij een onverwachte stroomuitval de energievoorziening tijdens de werkzaamheden op 7 t/m 9 november niet omleiden. In geval van een onverwachte stroomuitval zal de reparatietijd dan dus mogelijk langer dan gemiddeld duren. De kans hierop is echter minimaal. Mocht het toch het geval zijn, dan vindt u actuele informatie op www.stedin.net.

Stedin voert onderhoudswerkzaamheden uit aan het elektriciteitsnetwerk in Gorinchem met effectgebied Gorinchem en gemeente Giessenlanden (Schelluinen en Giessenburg) en Hardinxveld-Giessendam (Boven-Hardinxveld).