Oproep lokale pluim voor een topvrijwilliger

Lokale Pluim 2018

De gemeente wil één of meer vrijwilligers in het zonnetje zetten. Want vrijwilligers zijn onbetaalbaar!

De algemene lokale vrijwilligerspluim

Een trouwe, onbetaalde vrijwilliger die geruime tijd één of meer vrijwilligerstaken uitvoert en een connectie heeft met Hardinxveld-Giessendam. Dit mag ook een groep vrijwilligers zijn.

U nomineert een vrijwilliger. De leeftijd speelt geen rol.

De jongere vrijwilligerspluim

Een trouwe, onbetaalde vrijwilliger die al enige tijd één of meer vrijwilligerstaken uitvoert en een connectie heeft met Hardinxveld-Giessendam. U nomineert een vrijwilliger tot en met 29 jaar.

Hoe kunt u iemand nomineren?

U kunt per brief of mail een persoon voordragen. Belangrijk is dat u bij de nominatie het volgende vermeldt:

• Waarom juist deze vrijwilliger in het zonnetje gezet moet worden

• Wat voor taken heeft de vrijwilliger uitgevoerd, of voert de vrijwilliger nog uit, hoe lang al en bij welke organisaties/verenigingen. Mogelijk kunt u ook aangeven of het vrijwilligerswerk veel tijd kost van de vrijwilliger.

• Naam en adres van de vrijwilliger

• Ook uw naam willen wij graag weten. Het kan niet anoniem

Wat is de procedure?

• Voor 29 oktober 2018 kunt u via brief of mail vrijwilligers nomineren

• Het Lokaal Comité Hardinxveld-Giessendam kiest uit de ingezonden nominaties de ontvanger van de beide pluimen.

• In november 2018 zal de uitreiking plaats vinden

Contactgegevens:

Lokaal Comité Hardinxveld-Giessendam

p/a Servanda

3370 AB HARDINXVELD-GIESSENDAM

E-mailadres: info@servanda.nl

De gemeente wil één of meer vrijwilligers in het zonnetje zetten. Daarom kunt u zelf vrijwilligers nomineren, vrijwilligers zijn namelijk onbetaalbaar!

Raadhuisplein 1
3370 AD Hardinxveld-Giessendam
tel. 14 0184 (6 cijfers klopt)
e-mail info@hardinxveld-giessendam.nl