Nieuws RSS icoon

 • Reconstructie gemeentehaven gestart

  28 mei 2020

  Woensdagochtend 27 mei heeft wethouder Theo Boerman, onder deskundige begeleiding van De Klerk BV uit Werkendam en in bijzijn van Rob den Breejen van Den Breejen Shipyard, een damwand in de grond gedrukt in de gemeentehaven in Boven-Hardinxveld. Deze handeling was het moment om de start van de reconstructie van de gemeentehaven te markeren.

 • Nieuwe dienstregeling Qbuzz per 2 juni

  28 mei 2020

  Vanaf 2 juni 2020 gaat Qbuzz weer vaker rijden. Ze verhogen de capaciteit zodat mensen met een vitaal beroep of mensen die om een andere reden genoodzaakt zijn om te reizen, het OV kunnen blijven gebruiken. Qbuzz geeft aan een zo compleet mogelijke dienstverlening te verzorgen, binnen de beperkingen die de maatregelen rondom de coronacrisis met zich meebrengen.

 • Noodverordening aangepast

  11 mei 2020

  Om de verspreiding van het coronavirus te beperken gelden er regels. Die regels moeten, als dat nodig is, gehandhaafd kunnen worden. Daarom geldt er sinds 11 mei een aangepaste noodverordening. Daarmee vervalt de vorige versie en geven we invulling aan de aangepaste regels die 6 mei door de minister-president zijn gepresenteerd.

 • Coronamaatregelen verlengd tot en met dinsdag 28 april

  01 april 2020

  Om de verspreiding van het coronavirus te voorkomen zijn er sinds 15 maart maatregelen genomen. De maatregelen die tot 6 april golden, zijn verlengd tot en met dinsdag 28 april. Premier Rutte maakte dit dinsdagavond 31 maart bekend. ‘We realiseren ons dat we veel van mensen vragen. Maar het is echt nodig.’ aldus Rutte.

 • Hoe zorg je goed voor jezelf als je thuis zit?

  30 maart 2020

  Vanwege het coronavirus zitten veel mensen thuis en komen weinig mensen buiten. Ook ons sociale contact is wat beperkter.

 • Sociaal Teamleden (zeer) beperkt beschikbaar

  14 mei 2020

  De overheid heeft maatregelen getroffen om verdere verspreiding van het Coronavirus (COVID-19) te voorkomen. Daarom bezoekt het Sociaal team tot nader order geen cliënten thuis. Ook ontvangen ze geen cliënten meer op kantoor en wonen geen overleggen meer bij.

 • Berichten Coronavirus

  Berichten over coronavirus in Hardinxveld-Giessendam.