Anke van Garderen

Gezellig en informeel, of juist plechtig? Vorm en inhoud bespreken we samen. Het is jullie dag!

Anke van GarderenMijn naam is Anke van Garderen en ik woon in Giessen-Oudekerk. Ik ben getrouwd, moeder en ik werk met veel plezier als verpleegkundige op de polikliniek chirurgie van het Beatrix Ziekenhuis. In 2005 ben ik beëdigd als buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand van de gemeente Hardinxveld-Giessendam. Met veel plezier heb ik al heel wat huwelijken mogen sluiten.

Ik heb belangstelling voor én interesse in mensen. Het is boeiend om veel verschillende mensen te ontmoeten, die allemaal hun specifieke wensen en verwachtingen hebben. De meeste bruidsparen, zo is mijn ervaring, willen een persoonlijke, informele, ontspannen, ongedwongen en feestelijke plechtigheid. Met een op het juiste moment serieuze en plechtige ondertoon. Maar stijlvol, of sober en eenvoudig kan natuurlijk ook.

Het zal dan geen verrassing zijn dat ik het liefst iedereen thuis kom opzoeken. Om de sfeer te proeven en in een persoonlijk contact te horen wat de gevoelens en verlangens van het bruidspaar zijn.