Jaap Mansvelt

“Liefde is alles” Aanstaand bruidspaar! Van harte welkom! Jullie gaan/U gaat trouwen! Het is één van de mooie dagen in het leven die een bijzondere plek dient te krijgen als dierbare herinnering!

Liefde verdubbelt immers als je het deelt!

Trouwambtenaar Jaap in togaOok bij iedereen die jullie lief is, zal dit memorabele momenten oproepen en ik vind het belangrijk om overal even oog voor te hebben. Voor het kleine meisje dat voor het eerst een bruiloft meemaakt tot een opa op leeftijd die al vele bruiloften mee heeft mogen maken Elke bruiloft heeft èn geeft haar eigen herinneringen.

Het is aan mij om de bijzondere gelegenheid zo persoonlijk mogelijk te maken. Door samen te bespreken en te ontdekken hoe jullie willen dat het officiële gedeelte eruit komt te zien, vinden we de juiste balans!

Iets wat jullie raakt, iets wat bij jullie past, samen zoeken naar een mooi passend moment. Verder houd ik ook rekening met de verdere invulling van deze dag. Ik speel graag op jullie wensen in. Het liefst op originele wijze met aandacht en humor. Uiteraard kan ik jullie hierbij ook adviseren.

Mijn naam is Jaap Mansvelt, getrouwd en met 2 dochters goed voor een energiek sociaal gezin. Naast mijn werk ben ik als vrijwilliger actief bij diverse verenigingen en instanties. Het is een eervolle taak om ook Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand (BABS) te mogen zijn.

Het mooie van deze taak is jullie als bruidspaar met volle aandacht ‘te begeleiden’ naar het officiële moment, gebruik makend van persoonlijke woorden en hier en daar een knipoog. Liefde is dan alles; het moment waarop de minder leuke zaken van het leven voor even naar de achtergrond verdwijnen.

Succes met alle voorbereidingen! Daar begint het genieten al! Het uitzoeken van…… het kiezen van……welke ‘babs’ past bij jullie?…en dan opeens is het zover! Geniet ervan want voor je het weet…..zijn jullie getrouwd en is er een bijzondere herinnering geboren! Daar teken ik voor!