Julia de Vos-van de Giessen

Als buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand van de gemeenten Hardinxveld-Giessendam en Sliedrecht stel ik me graag aan jullie voor.

Julia de Vos-van de GiessenMijn naam is Julia de Vos-van de Giessen. Ik ben gehuwd en moeder van 3 kinderen. Ik ben trouwambtenaar sinds 2000. Mijn hobby’s zijn lezen, genieten van muziek, op reis gaan naar mooie en soms verre landen, kennismaken met andere culturen en volken en luisteren naar en praten met mensen. Maar mijn grootste hobby is mijn werk : trouwen! Ook na honderden huwelijken is het elke keer weer zo bijzonder om twee mensen door het huwelijk aan elkaar te mogen verbinden. Daar word ik nog steeds echt blij van!

Als geboren en getogen Hardinxveldse vind ik het een eer als ik jullie in ons dorp mag trouwen.

Jullie huwelijk, de grote dag waar jullie naar uitkijken. Ook voor mij iedere keer een feest om twee mensen gelukkig met elkaar te zien. Daar wil ik heel graag mijn uiterste best voor doen. Ik kom graag bij jullie langs om jullie een beetje te leren kennen. Hoe stellen jullie je trouwdag voor, een groot feest, of juist klein en ingetogen? Hoe zijn jullie eigenlijk, en wat past bij jullie? Er zijn zoveel mogelijkheden en samen bespreken we hoe jullie feest ingevuld gaat worden.

Jullie zijn beiden unieke mensen dus wat mij betreft bestaan standaardhuwelijken niet ! Het is voor mij een uitdaging om ieder huwelijk zo te maken dat het echt over jullie gaat. Heel persoonlijk en aansprekend, zoals jullie zijn.

Trouwen is vieren dat je van elkaar houdt, twee mensen die zich geven aan elkaar. Dat vieren we op jullie trouwdag in een ongedwongen ontspannen sfeer zodat door mijn woorden jullie tot je recht komen.

Aan zo’n feest groot of klein, wil ik heel graag mijn steentje bijdragen. Ik hoop dat jullie dan achteraf kunnen zeggen: “Het was echt de dag van ons leven!”

Julia de Vos-van de Giessen