Simon van Maurik

Na het aanzoek moet het er dan ook echt van komen: Het Ja-woord, de ontknoping van spanning en de bezegeling van de liefde waar door twee mensen naar uit wordt gekeken.

Simon van MaurikIk weet nog zelf hoe ik het ervoer, licht gespannen, tikkeltje zenuwachtig, maar ik had er zo verschrikkelijk veel zin in. Het is een moment wat voorbij komt maar wat ik me nog altijd zo voor de geest kan halen als de dag van gisteren.

Allereerst is het prettig om met elkaar in gesprek te gaan. Dit om elkaar beter te leren kennen en om elkaar aan te voelen. De trouwdag is een unieke dag en het bruidspaar moet voor alle aspecten van die dag een goed gevoel hebben en dat geldt zeker voor de huwelijksvoltrekking.

In het gesprek hoor ik graag van alles over het bruidspaar en zal ik ook van alles vragen. Zoals: 'Hoe heeft het bruidspaar elkaar leren kennen, wat zijn leuke anekdotes, de muziekkeuze en het verhaal daarachter, wat willen jullie absoluut wel benoemd hebben maar ook wat willen jullie absoluut niet benoemd hebben?'.

Hoe het bruidspaar zelf de huwelijksvoltrekking ziet, is het allerbelangrijkste. Het is dan ook mijn doel om de huwelijksvoltrekking te houden zoals het bruidspaar het voor ogen heeft passend bij de levensstijl, overtuiging en persoonlijkheden.

Wat is er mooier dan twee mensen te zien die vol overgave en liefde elkaar trouw beloven ten overstaan van wie hen allemaal dierbaar zijn.

Het is dan ook mijn streven om de huwelijksvoltrekking zo te houden dat jullie er vele jaren later nog altijd met een warm gevoel en stralende glimlach aan terugdenken.

Wie ik ben

Ik ben Simon van Maurik, getrouwd,  vader van een zoon en een ware bon-vivant.

In alles wat ik doe stort ik mijzelf met veel passie en gedrevenheid.

Humor en relativeringsvermogen zijn voor mij twee belangrijke drijfveren in het leven.

Zelf ben ik getrouwd op een winterse decemberdag in 2010 te Zierikzee waar ik tot op de dag van vandaag nog met heel veel plezier aan terugdenk.

In mijn dagelijkse werkzaamheden kom ik veel met verschillende mensen in contact en dan merk je dat iedereen een eigen verhaal heeft.

En die verhalen maken mensen uniek. Die unieke verhalen achter de mens wil ik graag bij een huwelijksvoltrekking tot uiting brengen om er op die manier een onvergetelijk moment voor de rest van het leven van te maken.